28 april 2015

Nieuw bestuurslid Gemeentelijke Kiesvereniging: Marcel Boot stelt zich voor

Zoals u op de website al eerder heeft kunnen lezen, heeft de heer Muilwijk na 38 jaar afscheid genomen van de Gemeentelijke Kiesvereniging. In zijn afscheidsinterview refereerden we al aan zijn opvolger, Marcel Boot. In onderstaand interview stellen we hem graag aan u voor:

 

  1. Marcel, je bent sinds kort bestuurslid in het bestuur van GKV Schouwen-Duiveland. Kun je richting de SGP-leden iets over jezelf vertellen?

 

Ik ben Marcel Boot, 42 jaar, woon in Burgh-Haamstede, getrouwd met Leonie en wij hebben 2 kinderen, Leanne en Mathijs. Ik ben werkzaam in de automotive sector en ben belijdend lid van de Gereformeerde Gemeente te Haamstede.

 

  1. Sommigen vertellen dat de SGP ze met de paplepel is ingegoten. Hoe ben jij SGP-er geworden?

 

Niet op een heel bijzondere manier, ik ben via de normaal geldende procedure SGP-er geworden door me aan te melden bij onze plaatselijke kiesvereniging.

 

  1. Ben je al eens op bestuurlijk vlak voor de SGP actief geweest?

 

Op bestuurlijk vlak ben ik nog niet eerder actief geweest voor de SGP op Schouwen-Duiveland.

 

  1. Je volgt de heer Muilwijk op binnen het bestuur, hoe zijn ze bij jou terecht gekomen?

 

Fractievoorzitter Kees Van den Berge heeft mij gevraagd of ik interesse had om in het bestuur te komen en daarop ben ik ingegaan.

 

  1. Wat gaan SGP-ers merken van jouw komst in het bestuur? Kortom, welke ambitie heb jij binnen de SGP Schouwen-Duiveland?

 

Ik ga eerst eens kijken hoe alles in zijn werk gaat en zal dan mijn bijdrage geven op de punten die ik belangrijk vind. Op dit moment heb ik nog geen ambities binnen de SGP, maar wat er niet is kan komen!

 

  1. Op de diverse kiesverenigingen op het eiland lijkt de betrokkenheid van de achterban vaak niet al te groot. Hoe zou de betrokkenheid vergroot kunnen worden volgens jou?

 

De betrokkenheid onder de diverse kiesverenigingen van de achterban kan naar mijn mening vergroot worden door ze door middel van email op de hoogte te houden van de ontwikkelingen die voor onze partij op dit eiland van belang zijn.

 

  1. Het bestuur van de GKV en de fractie werken samen aan Schouwen-Duiveland, wil je de fractie nog wat meegeven?

 

In de korte periode dat ik in het bestuur zit wil ik de fractie meegeven, ga zo door.

 

  1. Wil je tot slot de SGP-leden nog iets meegeven?

 

Aan alle SGP leden wil ik meegeven: neem in het gebed mee of het bestuur en de fractie aan de hand van Gods Woord  Schouwen-Duiveland  mogen mee besturen.